Descoperă savoarea autentică a Italiei

Vă este dor de Italia?

Bucătăria romană (zona Lazio) este celebră datorită pastelor amatriciana, carbonara și Cacio e pepe.
Am adus special pentru voi mixul vostru preferat pentru PASTE: QUATTRO FORMAGGI și CACIO & PEPE

GATA ÎN 2 minute. FĂRĂ E-URI, FĂRĂ CONSERVANȚI!

Puneți pastele la fiert conform indicațiilor de pe ambalaj.

Adăugați un polonic de apă de la paste peste mix-ul de branză împreună cu 4-5 linguri cu ulei de măsline extravirgin de calitate superioară.

Se amestecă energic și se adaugă apă la nevoie. Adăugați puțină apă la nevoie: astfel evitați formarea bulgărilor de “brânză”.

Savurați pastele cu un vin sau cu un prosecco rece!

Articole relevante

Descoperă măslinele din regiunea Lazio

Măslinele verzi în saramură Quattrociocchi sunt măsline de dimensiuni mari și formă ovală. Soiul provine din “Valle del Belice”, regiune din Sicilia  recunoscută ca zonă

Descoperă cel mai bun parmezan din lume

Parmigiano Reggiano este „regele” brânzeturilor italiene 🧀 Știați că parmezanul maturat minim 36 luni își pierde din lactoză?Iată cinci metode de a te bucura de aroma sa fructată și sărată.    1. Pe un

ro_RORomanian
×