Rețete & diete
Descoperă cel mai bun parmezan din lume
Parmigiano Reggiano este „regele” brânzeturilor italiene 🧀 Știați că parmezanul maturat minim 36 luni își pierde din lactoză?Iată cinci metode de a te bucura de aroma sa fructată și sărată. 1. Pe un
Penne ai Quattro Formaggi este o rețetă clasică din bucătăria italiană foarte apreciată peste tot în lume
Ingredientele pentru 2 porții: 240 gr Penne Pentru sos: 150 ml lapte 30 gr unt de 82% grăsime 60 gr brânză Gorgonzola 40 gr brânză
Coronavirus se vindecă, noi trebuie să ne găsim echilibrul
Pandemia de coronavirus poate fi extrem de stresanta pentru unii oameni. Frica si anxietatea pot fi coplesitoare atat in cazul adultilor, cat si al copiilor.
Ulei de măsline pentru scăderea colesterolului
Ne-a rugat un client să îi recomandăm un ulei de măsline pentru scăderea colesterolului. Cred că cel mai important este să va găsiți un ulei de măsline EXTRAVIRGIN de la ferme/companii verificate, în care să aveți încredere, nu din supermarket, nu în sticle de plastic transparente, etc. Toate uleiurile de la noi din shop sunt extravirgine, certificate, în care puteți avea încredere. Un ulei de
Care este diferența între mozzarella și burrata?
Dacă nu cumva ai ceva origini italiene, probabil că și ție îți e destul de greu să faci diferența între mozzarella și burrata. Cel puțin
Vă este dor de Italia?
Bucătăria romană (zona Lazio) este celebră datorită pastelor amatriciana, carbonara și Cacio e pepe.Am adus special pentru voi mixul vostru preferat pentru PASTE: QUATTRO FORMAGGI