Descoperă savoarea autentică a Italiei

Termeni si conditii

CONDITII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului”. Notificarea se va data, semna si trimite de catre Dumneavoastra prin curier la adresa: str. Mihail Carp nr.14, Iasi, Jud. Iasi .

In situatia mentionata mai sus, Dumneavoastra veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de Dumneavoastra. Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original.

Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. SC SENSOLIO SRL se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 14 de zile de la data denuntarii de catre Dvs a contractului.

DREPTURI DE MARCA

Numele FEELOLIO si logo-ul FEELOLIO sunt marci inregistrate de catre SC SENSOLIO SRL. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la SC SENSOLIO SRL constituie infractiune ce se pedepseste conform legilor in vigoare.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului feelolio.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date – este proprietatea feelolio.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul feelolio.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

SC SENSOLIO SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul feelolio.ro si materialele aferente sunt folosite „asa cum sunt” si „atat cat sunt disponibile” fara garantii de nici un fel. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. SC SENSOLIO SRL nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele feelolio.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

SC SENSOLIO SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SC SENSOLIO SRL, fara acordul scris al acesteia.

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Utilizatorii care vor folosi o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. SC SENSOLIO SRL are dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Firma SC SENSOLIO SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii SC SENSOLIO SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii SC SENSOLIO SRL si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

Utilizarea (vizitarea sau cumpararea de produse) site-lui www.feelolio.ro implica acceptarea unor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand pe site-ul nostru.

CONDITII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului”. Notificarea se va data, semna si trimite de catre Dumneavoastra prin curier la adresa: str. Mihail Carp nr.14, Iasi, Jud. Iasi. In situatia mentionata mai sus, Dumneavoastra veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de Dumneavoastra. Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. SC SENSOLIO SRL se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 14 de zile de la data denuntarii de catre Dvs a contractului.

Orice conflict aparut intre SC SENSOLIO SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. In momentul cumpararii si lansarii comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

I Politica privind protectia datelor personale:

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice si in conformitate cu Regulamentul 679/2016 aplicabil din 25.05.2018, SC SENSOLIO SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

  1. Principii de protectie a datelor: Colectarea datelor personale se va face numai in scopurile specificate, explicite si legitime; Datele nu vor fi procesate catre terti intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri; Datele personale vor fi exacte, iar acolo unde este necesar, actualizate;Procesarea datelor se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta;Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara; Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decat in cazul in care acest lucru este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor;Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restirctionarea de la procesarea datelor, cat si de la dreptul de portabilitate a datelor;
  2. Datele personale – inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila; Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana subiect, cum ar fi nume, data de nastere, adrese, adrese de email, numere de telefon, etc.
  3. Colectarea datelor personale – Datele pe care le colectam pot include urmatoarele: Numele si datele de contact (nume/prenume/adresa de email/adresa postala/numar de telefon/data de nastere a dvs/a copiilor); Colectam parole si informatii de securitate similare folositepentru autentificarea si pentru accesarea contului; Colectam date despre dispozitivul dvs. si despre modul in care dvs. si dispozitivul interactionati cu produsele noastre; Colectam date despre caracteristicile pe care le utilizati si articolele pe care le achizitionati si paginile web pe care le vizitati; colectam date despre dispozitivul si reteaua pe care le utilizati pentru a va conecta la produsele noastre. Acestea includ date despre sistemele de operare si aplicatiile software instalate pe dispozitivul dvs., inclusiv cheile de produs, adresa IP, setarile regionale si setarile de limba.
  4. Scopul colectarii datelor: informarea clientilor privind situatia contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile si serviciile achizitionate; realizarea de etichete personalizate cu numele fiecarui client in parte si transmiterea de felicitari cu ocazia zilelor onomastice ale copiilor; transmiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (email, SMS), numai in cazul in care persoana vizata si-a exprimat in mod explicit acordul; cercetarea de piata, urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentului clientului.
  5. Accesul si rectificarea sau stergerea datelor personale – clientii au dreptul de a solicita in orice moment accesul la rectificarea, portabilitatea, stergerea sau restrictionarea procesarii datelor colectate; Pentru pastrarea datelor personale actualizate, recomandam utilizatorilor sa ne informeze despre orice schimbare sau discrepanta.

Daca nu doriti sa primiti noutati si oferte promotionale din partea noastra sau considerati ca abonarea dvs. s-a realizat din greseala, puteti trimite un mesaj la office@feelolio.ro cu textul „DEZABONARE”.

Intrebari legate de securitatea datelor personale pot fi trimisa catre SC SENSOLIO SRL la adresa de email: office@feelolio.ro

II Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.feelolio.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.feelolio.ro, va fi considerata tentativa de frauda si va fi pedepsita penal conform legislatiei romane in vigoare de catre autoritatile competente.

III Limitare de responsabilitate

Nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.

Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.


GDPR – Protectia datelor cu caracter personal

Protectia datelor cu caracter personal

Conform Regulamentului (UE)2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulaţie a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor – RGPD), SC SENSOLIO SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: trimiterea mesajelor de la formularul de contact si trimiterea ofertelor noastre.

Sunteţi/nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru a intra in contact cu noi prin intermediul postei electronice. Refuzul dvs. determină continuarea comunicarii in alte moduri.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: nimanui.

Conform Regulamentului (UE)2016/679, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul nostru din Str. Mihai Carp 14, Iasi. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Datele dumneavoastră NU vor fi transferate în strainatate.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.


Observaţii:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Modalitatea de informare „verbal” se utilizează, în mod excepţional, în situaţia în care nu se poate realiza informarea în alte modalităţi (ex: informare prin intermediul convorbiri telefonice, dacă acestea sunt înregistrate).

ro_RORomanian
×