Descoperă savoarea autentică a Italiei

Gourmetteria Sapori

Povestea a început clasic, cu renunţarea la corporaţie. Am descoperit Italia într-o vacanţă, împreună cu toate minunăţiile ei gastronomice. Apoi, a luat naştere magazinul FeelOlio.ro. Într-una dintre vacanţele noastre în Italia ni s-a recomandat un ulei de măsline excepţional şi a fost dragoste la prima degustare şi aşa ne-a venit ideea să aducem în România acest concept de oleotecă, acest ulei de măsline. Am început să ne documentăm, să mergem la târgurile de profil, să ne cunoaştem partenerii, să le vizităm livezile şi să degustăm foarte multe soiuri de uleiuri de măsline. În 2014 am deschis magazinul online împreună cu soţul meu. Noi tot timpul am fost pasionaţi de Italia, de oameni, de locuri şi de toate produsele şi mâncărurile lor.

Business local în Iași

Deschiderea Gourmetteriei Sapori din Centrul Comercial Carrefour Felicia a venit ca o nevoie firească. Oamenii caută mai multă valoare în ceea ce cumpără, caută produse de calitate, sunt mai atenţi la conţinutul produselor, sunt interesanţi de etichete şi transparenţa lor si noi suntem foarte riguroși in selecția partenerilor noștri. Puteți comanda online în toată țara, dar și local în Iași prin Tazz sau Bringo!

Comandă rapid în Iași prin:

Strada Bucium NR.36, Iași 700282

Centrul Comercial Felicia Iași

Apariții în presă

Pasiune pentru calitate

Suntem ghidați de pasiunea și iubirea pentru adevăratul ulei de măsline, de savoarea Italiei și de produsele de calitate.

Livrare în 24h în Iași

Produse 100% Originale

Plați securizate

Siguranța calității

Produse alese cu grijă

Descoperă cele mai bine vândute produse din băcănia noastră! Poți comanda direct în Iași cu livrare rapidă prin Tazz sau Bringo.

ro_RORomanian
×