Descoperă savoarea autentică a Italiei

FeelOlio a apărut ca o replică la supermarketurile care abundă de ulei de măsline de slabă calitate, la viața grăbită și interesul tot mai scăzut pentru ceea ce mâncăm.

Ne-am dorit un loc care să reflecte responsabilitatea și respectul față de natură, dar și față de oameni, nevoia de a încetini ritmul vieții cotidiene și de a ne bucura de produse alimentare naturale, obținute prin meșteșuguri străvechi și prelucrare artizanală. FeelOlio este despre toate aceste valori, iar în cei trei ani de zile de când suntem pe piață ne-am bucurat să vedem că sunt mulți cei care ni se aseamănă prin principii.

Iubim uleiul de măsline adevărat și ne dorim să determinăm cât mai mulți oameni să-i aprecieze virtuțile și gustul deosebit. Mai mult decât atât, ne-am angajat în răspândirea patrimoniului gourmet de înaltă calitate a Italiei, locul de proveniență a produselor noastre, de care ne leagă cele mai frumoase amintiri. Ne place să împărtășim cu pasionații de gusturi rafinate experiențele noastre culinare și să le facilităm accesul la uleiurile de măsline premium, greu sau chiar imposibil de găsit în România. Vei găsi la noi uleiuri prețioase, desăvârșite prin savoare și arome distincte, cele mai premiate branduri de pe piață și multe dintre uleiurile preferate de familia noastră, pe care le consumăm zilnic.

Roxana Ilinca
Roxana IlincaRecenzie FeelOlio
Read More
Voi cei care sunteți în spatele brandului FeelOlio, vă mulțumesc!

Mă înclin în față performanței tuturor antreprenorilor români, mă înclin și în față voastră care ați pariat pe bucuria clienților care vor descoperi mereu câte puțin din savoarea produselor internaționale! Și ce produse!!! Toate premium, toate de calitate superioară! Toate produsele pe care le-am comandat răspund tuturor cerințelor din casă: ulei cu aromă de trufe, ulei delicat și fin pentru salate, ulei aromatizat, ulei cu ardei iute, pentru toate gusturile! Crema de fistic, cea mai bună din lume! Mănânc peste tot, în toată lumea, cu orice! Mănânc fistic cu crema de fistic! Crema de fistic cu crema de fistic, aromatizată cu “fistic” cea mai bună descoperire! Ideală pentru oricine, înlocuiește oricând orice cremă de ciocolată, nuci sau orice altceva similar! Dacă de la dulce ne mutăm la sărat, măslinele verzi de la voi nu au grad de comparație! Cele mai bune! Și dacă ne gândim ce putem servi la mic dejun, prânz și cină, la voi am găsit toate răspunsurile: un salam de cea mai bună calitate, asezonat cu orice fel de garnitură dimineață, paste pentru dejun, aici, nu pot alege din varietatea voastră de sortimente, iar seara cel mai bun risotto aromatizat cu un ulei de măsline premium! Nu scriu recenzii de obicei, din păcate, din lipsa de timp, dar produsele voastre m-au convins și aș vrea ca toată lumea să vă cunoască! Pentru că sunteți cei mai buni! Pentru că sunteți Unici! Pentru că sunteți autentici! Semnat: un client fericit și mulțumit!
Adelina
AdelinaRecenzie FeelOlio
Read More
Am primit pachetul. Măslinele sunt absolut fenomenale. Au gustul simplu de măslină în apă cu sare pe care îl căutam de atâta timp.
Loredana
LoredanaRecenzie FeelOlio
Read More
Bună ziua! Am primit comanda chiar azi. Pot să spun că sunt extrem de încântată de produsele primite! Gustul este divin! Revin cu plăcere pentru refacerea stocului! Mulțumesc!
Claudia
ClaudiaRecenzie FeelOlio
Read More
De obicei nu las reviews atunci când comand online. Dar această experiență a fost una atât de plăcută, uleiul de la voi este exact așa cum mă așteptam - adică delicios - încât am simțit nevoia să va scriu un mail și să vă mulțumesc astfel! Cu siguranță o să mai comand de la voi și o să va recomand și prietenilor mei! Mult success cu Feelolio!
Alina
AlinaRecenzie FeelOlio
Read More
Am primit de la dumneavoastră, pe lângă comandă, și un ulei cadou, pentru care vă mulțumim tare mult! Chiar nu ne-am așteptat la o asemenea surpriză. L-am împărțit cu colegele de birou, că doar dar din dar se face rai și toată lumea a fost încântată. De celelalte uleiuri comandate ce să mai zic, chiar sunt minunate! Vă mulțumesc încă o dată și să știți că vă recomand cu drag și altora. Cu siguranță o să mai comand de la voi și o să vă recomand și prietenilor mei! Mult success cu Feelolio!
Bogdan
BogdanRecenzie FeelOlio
Read More
Am primit astăzi coletul. Produsele sunt într-adevăr deosebite... Cel mai mult mi-a plăcut uleiul "viola-tradizionale". Are un gust pe care nu l-am mai întâlnit până acum. Super! Cu siguranță voi mai încerca și alte produse. Felicitări și pentru modul în care interacționați cu clienții. Mulțumesc mult pentru tot și mult succes vă doresc!
Elena
ElenaRecenzie FeelOlio
Read More
Uleiul a ajuns în condiții excelente totul este minunat. Vă mulțumesc pentru carciofi, am fost plăcut surprins! Felicitări și pentru modul în care interacționați cu clienții. Mulțumesc mult pentru tot și mult succes vă doresc!
Monica
MonicaRecenzie FeelOlio
Read More
Totul perfect, ca de obicei! Apreciez uleiul împodobit de sărbătoare 🙂 Toate faine și sărbători fericite, Mulțumesc mult pentru tot și mult succes vă doresc!
Alina
AlinaRecenzie FeelOlio
Read More
Am primit!! Mulțumesc mult! Pasta de carciofi este delicioasă! 🙂 iar uleiul la fel! Sărbători fericite!
Mariana
MarianaRecenzie FeelOlio
Read More
A ajuns ieri coletul și este totul perfect. Vă mulțumesc pentru cadou. Sărbători fericite!
Andrei
AndreiRecenzie FeelOlio
Read More
Foarte bune uleiurile de măsline. Mulțumesc de recomandări. Aștept și acetto balsamico cu mare nerăbdare.
Florin
FlorinRecenzie FeelOlio
Read More
A fost excelent. Folosesc ulei de măsline extravirgin dar ca acest ulei nu am mai avut. Vă mulțumesc.
Simona
SimonaRecenzie FeelOlio
Read More
Vă mulțumesc pentru ornamentul de Crăciun dăruit. A fost o surpriză placută. O săptamână frumoasă!
Previous
Next
ro_RORomanian
×