Descoperă savoarea autentică a Italiei

Cum livram?

Livrarea produselor comandate se face prin Fan Curier

FAN Courier Express este furnizor de servicii “Express” si garantează livrarea trimiterilor postale interne într-un termen, după cum urmează : 12 ore pentru trimiterile postale livrate in aceeasi localitate; 24 ore pentru trimiterile postale livrate in interiorul oricarui judet de pe teritoriul Romaniei; 24 ore pentru trimiterile postale intre resedintele de judet; 36 ore pentru orice trimitere postala care nu se incadreaza in niciunul din cazurile de mai sus, urmand a fi livrata intre oricare doua localitati de pe teritoriul Romaniei. Livrarea va fi efectuată la adresa specificată în momentul plasării comenzii.

Dacă sunteţi anunţat că livrarea la adresa indicată în comandă nu a fost reuşită, este responsabilitatea dumneavoastră să folosiţi datele primite pentru a contacta curierul și a stabili o nouă livrare.

Nu ne asumăm răspunderea pentru pierderi ce pot apărea din cauza întârzierii livrării – bineînţeles, dacă acestea sunt cauzate de circumstanţe independente de noi sau în privința cărora noi nu am putut lua măsuri rezonabile pentru a preîntâmpina întârzierea (cum ar fi lipsa disponibilităţii produselor în stocurile producătorilor, condiţii de transport sau livrare, cazuri de forţă majoră, cazuri fortuite, etc.).

Costul transportului prin curier FAN CURIER sau SAMEDAY este de 20 Lei catre orice localitate din Romania pentru comenzi mai mici de 400 Lei.  Feelolio.ro nu percepe nici o alta taxa suplimentara, exceptand comenzile care necesita kilometri suplimentari sau care depasesc 6 kg, calcule facute la momentul intocmirii awb-ului in sistemul FAN CURIER si comunicata telefonic sau prin e-mail direct clientului. Comanda minima este de 70 lei.

In cazul in care se plateste prin ordin de plata contul in care trebuie facuta plata comenzii este RO36INGB0000999905207611. Dupa trimiterea confirmarii Op-ului pe adresa de e-mail office@feelolio.ro in max 24 h se trimite comanda.

Comenzile cu o valoare mai mare de 300 Lei beneficiaza de transport GRATUIT.

Livrarea produselor comandate se efectueaza intr-un interval de 24h-48h lucratoare din momentul expedierii comenzii in orice localitate din Romania.

In cazul in care doriti sa faceti o surpriza unei persoane dragi putem personaliza coletul si sa il trimitem la adresa mentionata de dvs in comanda.Promotiile legate de costurile de transport nu se cumuleaza cu alte promotii/discounturi.

Care sunt termenele de livrare?

Termele de livrare sunt intre 24-48 de ore lucratoare din momentul expedierii, dar aceste termene pot suferi anumite modificari din motive ce nu pot fi prevazute (calamitati, inundatii, inzapezirii,blocaje, etc), sau datorita modului de organizare si logistica a firmei Fan Curier.

Este datoria noastra sa va anuntam ca orice termen de livrare sau promisiune oferita direct Dumneavoastra de catre reprezentantii firmei de curierat rapid Fan Curier  sunt relative si trebuie considerate ca atare. Ne straduim sa va oferim produse de calitate, insotite de un transport la pret rezonabil si credem ca de cele mai multe ori reusim, mai ales daca avem intelegerea dumneavoastra.

Cum procedam pentru a obtine informatii legate de colet?

Este simplu.Pentru a afla informatii despre livrarea unui colet va rugam verificati daca ati primit de la noi prin e-mail numarul de AWB si data acestuia. Daca acestea au fost trimise inseamna ca livrarea a plecat de la noi si orice informatii se pot obtine numai de la firma de curierat rapid Fan Curier . De asemenea puteti contacta direct curierul, sunand la numarul de telefon primit in SMS ul pe care firma Fan Curier il trimite la numarul de telefon trecut in comanda.

In momentul cand ati primti AWB-ul comanda nu mai poate fi anulata, deoarece coletul a intrat in posesia firmei Fan Curier care isi urmeaza fluxul zilnic de livrari si deja a facut taxarea catre firma Sensolio SRL a transporului ce urmeaza a fi efectuat.

Pentru tracking-ul coletului dumneavoastra introduceti pe acest link: URMARIE COLET codul AWB-ului dumneavoastra in casuta “cauta un colet”.

Documentele legale (factura) va sunt predate/trimise intotdeauna in original odata cu comanda (in plicul transparent sub formularul de AWB- nota de transport). Va rugam sa verificati comenzile si sa sesizati in scris orice lipsa a unui document in momentul primirii.

De asemenea firma de curierat Fan Curier  este obligata sa va intocmeasca o chitanta cu suma de achitat (suma de pe factura) in cazul comenzilor cu plata ramburs.  Daca nu ati primit chitanta respectiva va rugam sa o solicitati de la persoana care va face livrarea.

In momentul receptionarii coletului va rugam sa verificati integritatea coletului primit.

Comanda trebuie sa ajunga in ambalaj de carton sau plic alb de plastic cu insemnele Fan CURIER si niciodata in saci de culoare neagra sau altfel de ambalaje. Daca coletul prezinta urme de deteriorare, este murdar, rupt, taiat, desigilat, botit sau ud refuzati primirea coletului, deoarece compania noastra nu a expediat niciodata vreun colet sub aceasta forma. Se va intocmi un proces verbal potrivit acestei situatii. De asemenea va rugam sa ne anuntati telefonic cat mai repede in cazul acestei situatii pentru a lua la cunostinta si a rezolva cat mai repede cu incidentul crea

ro_RORomanian
×