Descoperă savoarea autentică a Italiei

Ulei de măsline pentru scăderea colesterolului

Ne-a rugat un client  îi recomandăm un ulei de măsline pentru scăderea colesterolului.

Cred  cel mai important este  va găsiți un ulei de măsline EXTRAVIRGIN de la ferme/companii verificate, în care  aveți încredere, nu din supermarket, nu în sticle de plastic transparente, etc.

Toate uleiurile de la noi din shop sunt extravirgine, certificate, în care puteți avea încredere. Un ulei de măsline pentru scăderea colesterolului este un ulei certificat și de calitate.

Consumul regulat de ulei de măsline aduce beneficii importante pentru sănătate, doar patru lingurițe pe zi fiind îndeajuns pentru a scădea semnificativ riscul de infarct în doar şase săptămâni, potrivit unui studiu citat de dailymail.co.uk.

Uleiul de măsline conţine grăsimi polinesaturate sănătoase, care blochează răspunsul organismului la inflamații, ajută la scăderea tensiunii şi la menţinerea unui echilibru al colesterolului.

Potrivit studiilor realizate până în prezent, uleiul de măsline previne apariția bolilor de inima prin scăderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul „rău”) în timp ce crește nivelul de colesterol HDL (colesterolul „bun”). Niciun alt ulei natural nu conține o cantitate atât de mare de acid monosaturat precum uleiul de măsline!

Descoperă mai multe despre uleiul de măsline aici -> feelolio.ro/ulei-de-masline

Articole relevante

Descoperă cel mai bun parmezan din lume

Parmigiano Reggiano este „regele” brânzeturilor italiene 🧀 Știați că parmezanul maturat minim 36 luni își pierde din lactoză?Iată cinci metode de a te bucura de aroma sa fructată și sărată.    1. Pe un

ro_RORomanian
×