Descriere
Ulei de măsline extravirgin Olivastro, un monocultivar Itrana, ne încântă prin expresia elegantă a caracterului sau, cu un fruct intens și note proaspete de tomate Cuore di Bue. Culoarea este galben aurie cu reflexii verzi.
În anul 2013, ulei de măsline extravirgin OLIVASTRO a fost recunoscut drept cel mai bun ulei de măsline extravirgin din lume la Concursul International NYIOOC din New York !!!
Este excelent de servit cu aperitive pe baza de de linte, carpaccio de carne crudă cu hribi, marinata de ton, piureuri de anghinare, cârnați proaspeti, pește spadă la grătar, miel sau vita la cuptor, brânzeturi cu maturare medie.
Alte premii si recunoasteri internationale:
2020 AIPO d’Argento – 3 Drops, 1st Place Intense Fruity (Top Winners)
2020 BioL Novello – Extra Gold
2020 Ercole Olivario – 3rd Place Intense Fruity
2020 EVOOLEUM – 95/100 – Top 10 / Top 3 Organic / Best Itrana
2020 Japan Olive Oil Prize – Organic – Best in Class
2020 NYIOOC – Gold
2020 Olive Japan – Medium – Gold, Sommelier Award
2020 Sol D’Oro – Medium – Gold Medal
2019 Sol D’Oro – Medium Fruit – Special Mention
2018 Aipo D’Argento IOOC – Medium Fruity (Italian) – 1st Place
2018 Gambero Rosso Oli d’Italia – Best Intense Fruity
2018 Leone D’Oro – Social Award – 1st Place
2018 L’Orciolo d’Oro – Intense Fruit (Italian Organic) – 1st Prize
2018 Sol D’Oro – Medium Fruit – Special Mention
Producător ulei de măsline extravirgin Olivastro: Quattrociochi
Vezi rețete & diete în care poți integra acest ulei de măsline.
Uleiul de măsline este un ulei vegetal folosit în principal în domeniul culinar, care se extrage din fructele recent recoltate ale măslinului (Olea europaea). Este cea mai bogată sursă de grăsimi mononesaturate. Utilizările sale sunt variate, fiind folosit la gătit, în cosmetice, medicamente și săpunuri, iar în trecut ca și ulei de lampă. Este folosit în toată lumea, dar este în majoritatea cazurilor asociat cu țările mediteraneene, în care producerea sa este o tradiție veche.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.