Loading...

Parmigiano Reggiano DOP - Gennari, maturat 24 Luni - preț/kg

SKU: 00133 Categorie:

170,00 lei

15.21 în stoc

Transport gratuit în 24 / 48 ore

Pentru comenzile mai mari de 240 lei

Ai nevoie de ajutor?

0740 795 277 | office@feelolio.ro

Livrare rapidă

Produse naturale

Plați securizate

Protejăm natura

Loading...

Descriere

Parmigiano Reggiano DOP – Gennari, maturat 24 Luni, cu o textură fin granulată și culoare galben pai, aromă echilibrată, dulce dar in acelasi timp gustoasă cu note de lapte proaspăt. Este cel mai versatil condiment, potrivit pentru a adăuga o notă de delicatețe preparatelor tale fără a copleși gustul. Îl recomandăm însoțit de un vin spumant bun Franciacorta, o cremă de pere și oțet balsamic.

Dacă brânza noastră a fost definită „Ferrariul Parmigiano” înseamnă că în fiecare zi reușim să creăm o adevărată bijuterie. Secretul? Securitatea unui lanț complet de aprovizionare de la câmp până la produsul finit: lapte de la ferme proprii și de la fermieri furnizori fideli de peste 50 de ani de colaborare. Lapte minim degresat, puțin cheag, foarte puțin zer, ser fiziologic foarte controlat, prindere manuală, maturare lentă în mediu umed. Toate aceste caracteristici fac producția mai dificilă și mai costisitoare, dar diferența se simte în palat!

Parmigiano Reggiano DOP maturat de 24 de luni este o capodoperă a laptelui. Știați că sunt necesari 16 litri de lapte pentru a face un kilogram de parmezan? Pentru a-l face pe al nostru folosim doar lapte de calitate superioara, muls de la vaci hranite cu fân bun, fara OMG. Descoperiți-i caracteristicile, cum să-l gustați și cum să-l păstrați!

Parmigiano Reggiano DOP maturat de 24 de luni este alegerea ideală pentru a aprecia savoarea și aroma brânzei adevărate naturale și artizanale. Alături de aroma de lapte și unt, această maturare dezvăluie note de unt topit și fructe proaspete (banane și ananas), cu note de citrice, fructe uscate și condimente, în special nucșoară. Este sfărâmicios, granulat și solubil. La gust este dulce și gustos, întotdeauna delicat, niciodată picant. Culoarea este galben pai. Pasta relevă prezența punctelor albe: acestea sunt cristalele de tirozină, aminoacidul generat de digestia proteinelor în faza de maturare, semn inconfundabil al digestibilității ridicate a brânzei. Parmigiano Reggiano DOP maturat de 24 de luni este un aliment potrivit pentru persoanele intolerante la proteinele din laptele de vacă, este fără lactoză si are un continut mai scazut de grasimi decat majoritatea celorlalte brânzeturi. Este o mancare sănătoasă, ușoară, gustoasă, ideală pentru copii, bătrani și pentru cei care practica sport. Valori nutritive Parmigiano Reggiano conține 30% apă și 70% nutrienți: vitamine, minerale și proteine. Foarte digerabil, natural, parmezanul este o sursă importantă de calciu: 40 de grame de Parmigiano Reggiano garantează 50% din necesarul zilnic al acestui element prețios, esențial pentru întărirea oaselor noastre și combaterea osteoporozei.

  • Cum să gusti Parmigiano Reggiano DOP maturat de 24 de luni ?

Il poti savura taiat in fulgi sau il poti rade pe preparatele tale cu paste, risotto, supe, caponata de legume sau vinete cu parmezan. Il poti taia in aschii pe o salata aromata cu cateva picaturi de Otet Balsamic de Modena IGP sau pe un carpaccio de carne asezonat cu un strop de ulei de masline extravirgin. Il poti combina cu mustar, miere aromata si orice varietate de fructe proaspete: este sublim cu prune uscate si smochine. Puteți folosi și crusta, dizolvând-o în supă. Vinul ideal este un rosu mediu cu corp.

  • Cum se păstrează Parmigiano Reggiano DOP maturat de 24 de luni?

Trebuie păstrat la o temperatură care nu depășește 10 ° C. Dacă ambalajul în vid este intact, puteți păstra bucata de Parmigiano Reggiano la frigider timp de până la 6 luni de la data de ambalare indicată pe etichetă. Odată deschis ambalajul, parmezanul trebuie introdus la frigider, de preferință în compartimentele inferioare, și consumat în decurs de o lună. Înainte de a o pune la frigider, înfășurați brânza în folie alimentară, un prosop uscat, o pungă de in sau folosiți un recipient de sticlă sau plastic. Nu uitați să curățați des crusta pentru a evita dezvoltarea mucegaiului.

 

Informații suplimentare

Greutate 0.00000000 kg
Brânzeturi din lapte de

Tip brânzeturi

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Parmigiano Reggiano DOP – Gennari, maturat 24 Luni – preț/kg”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Italia Tartufi

Italiatartufi a fost început în 2011, iar proprietarii, toți proveniți din familii de vânători de trufe, au decis să-și urmeze meseria bunicului prin recoltarea și vânzarea produselor proaspete și conservate din trufe. ITALIATARTUFI este situat într-o poziție strategică, în regiunea Marche, la granița cu Umbria, Toscana și Emilia Romagna, unde se găsesc trufe proaspete pe tot parcursul anului. Filozofia companiei se bazează pe fabricarea în Italia, calitatea produselor, serviciul pentru clienți și livrări rapide. Artizanatul și atenția la detalii au fost transmise de generațiile trecute și sunt combinate cu inovație și creativitate. ITALIATARTUFI are o piață internațională, oferind produsele sale clienților, magazinelor de delicatese, restaurantelor, importatorilor, distribuitorilor și producătorilor, precum companiile de mezeluri, produse lactate sau paste. Faceți parte din misiune, difuzarea cunoștințelor și culturii despre trufe, un produs atât de extraordinar și unic, încât pământul este încă capabil să producă spontan.