Se obtine prin infuzarea de ardei iute in ulei de masline extra virgin. Acest ingredient, regasit in retete din întreaga lume, este ideal pe bruschetta, supe de legume si paste. Consumul
este legal :), dar întotdeauna fără exagerare: ardeiul iute este considerat un adevărat "elixir al longevittii", datorita
proprietatilor sale extrem benefice pentru sanatat..
Se obtine prin infuzarea de ardei iute in ulei de masline extra virgin. Acest ingredient, regasit in retete din întreaga lume, este ideal pe bruschetta, supe de legume si paste. Consumul
este legal :), dar întotdeauna fără exagerare: ardeiul iute este considerat un adevărat "elixir al longevittii", datorita
proprietatilor sale extrem benefice pentru sanatat..
Uleiul de masline extravirgin si busuiocul, impreuna dau viata unui elixir delicat, simplu si sofisticat.Incercati
sa vi-l imaginati pe o salata caprese (rosii si mozzarella), pe
pizza sau legume proaspete si ca un condiment pe sosuri. Aliat
perfect pentru combinatii de gust, ideal si pe bruschetta cu rosii si
paine, pentru cei care nu vor sa renunte nic..
Uleiul de masline extravirgin si busuiocul, impreuna dau viata unui elixir delicat, simplu si sofisticat.Incercati
sa vi-l imaginati pe o salata caprese (rosii si mozzarella), pe
pizza sau legume proaspete si ca un condiment pe sosuri. Aliat
perfect pentru combinatii de gust, ideal si pe bruschetta cu rosii si
paine, pentru cei care nu vor sa renunte nic..
Obtinut
prin presarea concomitenta a maslinelor si a mandarinelor organice
proaspete si intregi, acest elixir rafinat este produs exclusiv cu fructe de pe terenurile fermei De Carlo. Este ideal pentru salate de vara, somon proaspat si afumat, legume aburite si carne alba.Excelent chiar dacă este utilizat pentru prepararea de prajituri, deserturi si gogosi...
Obtinut
prin presarea concomitenta a maslinelor si a mandarinelor organice
proaspete si intregi, acest elixir rafinat este produs exclusiv cu fructe de pe terenurile fermei De Carlo. Este ideal pentru salate de vara, somon proaspat si afumat, legume aburite si carne alba.Excelent chiar dacă este utilizat pentru prepararea de prajituri, deserturi si gogosi...
Desi pare pretentios sa gatesti cu o asemenea delicatesa, uleiul de
trufe poate fi o investitie mai mica decat trufa in sine, adaugand insa
aceeasi nota aromata si puternica in mancaruri. Cea mai buna metoda ca
sa pastrezi aroma puternica este sa presari putin ulei de trufe peste
mancarea calda dupa ce ai terminat-o de gatit.Foloseste ulei de trufe pentr..
Desi pare pretentios sa gatesti cu o asemenea delicatesa, uleiul de
trufe poate fi o investitie mai mica decat trufa in sine, adaugand insa
aceeasi nota aromata si puternica in mancaruri. Cea mai buna metoda ca
sa pastrezi aroma puternica este sa presari putin ulei de trufe peste
mancarea calda dupa ce ai terminat-o de gatit.Foloseste ulei de trufe pentr..
Certificarea „BIO” urmărește toate fazele productive începând de la îngrijirea terenului, întreținerea măslinilor, recoltarea, măcinarea măslinelor, depozitarea corectă în containere și ambalaje adecvate. Uleiul rece, nefiltrat, este păstrat în rezervoarele de oțel folosind azot pentru a înlocui oxigenul din interiorul rezervorului cu menținerea unei atmosfe..
Certificarea „BIO” urmărește toate fazele productive începând de la îngrijirea terenului, întreținerea măslinilor, recoltarea, măcinarea măslinelor, depozitarea corectă în containere și ambalaje adecvate. Uleiul rece, nefiltrat, este păstrat în rezervoarele de oțel folosind azot pentru a înlocui oxigenul din interiorul rezervorului cu menținerea unei atmosfe..
Cele
mai bune masline sunt recoltate manual, in lunile octombrie si noiembrie,
pentru a fi presate la rece în 4 ore si apoi să devina ulei extravirgin. Natura
specifica a teritoriului si a climei, maslinii seculari, pasiunea și
dragostea noastra în cultivarea lor, fac din uleiul "Centonze" o
adevarata comoara. Este un aliment pur !!! ideal pentru a..
Cele
mai bune masline sunt recoltate manual, in lunile octombrie si noiembrie,
pentru a fi presate la rece în 4 ore si apoi să devina ulei extravirgin. Natura
specifica a teritoriului si a climei, maslinii seculari, pasiunea și
dragostea noastra în cultivarea lor, fac din uleiul "Centonze" o
adevarata comoara. Este un aliment pur !!! ideal pentru a..
STICLA PATRATACele
mai bune masline sunt recoltate manual, in lunile octombrie si noiembrie,
pentru a fi presate la rece în 4 ore si apoi să devina ulei extravirgin. Natura
specifica a teritoriului si a climei, maslinii seculari, pasiunea și
dragostea noastra în cultivarea lor, fac din uleiul "Centonze" o
adevarata comoara. Este un aliment pur !!! ..
STICLA PATRATACele
mai bune masline sunt recoltate manual, in lunile octombrie si noiembrie,
pentru a fi presate la rece în 4 ore si apoi să devina ulei extravirgin. Natura
specifica a teritoriului si a climei, maslinii seculari, pasiunea și
dragostea noastra în cultivarea lor, fac din uleiul "Centonze" o
adevarata comoara. Este un aliment pur !!! ..
Cele
mai bune masline sunt recoltate manual, in lunile octombrie si noiembrie,
pentru a fi presate la rece în 4 ore si apoi să devina ulei extravirgin. Natura
specifica a teritoriului si a climei, maslinii seculari, pasiunea și
dragostea noastra în cultivarea lor, fac din uleiul "Centonze" o
adevarata comoara. Este un aliment pur !!! ideal pentru a..
Cele
mai bune masline sunt recoltate manual, in lunile octombrie si noiembrie,
pentru a fi presate la rece în 4 ore si apoi să devina ulei extravirgin. Natura
specifica a teritoriului si a climei, maslinii seculari, pasiunea și
dragostea noastra în cultivarea lor, fac din uleiul "Centonze" o
adevarata comoara. Este un aliment pur !!! ideal pentru a..
Cele
mai bune masline sunt recoltate manual, in lunile octombrie si noiembrie,
pentru a fi presate la rece în 4 ore si apoi să devina ulei extravirgin. Natura
specifica a teritoriului si a climei, maslinii seculari, pasiunea și
dragostea noastra în cultivarea lor, fac din uleiul "Centonze" o
adevarata comoara. Este un aliment pur !!! ideal pentru a..
Cele
mai bune masline sunt recoltate manual, in lunile octombrie si noiembrie,
pentru a fi presate la rece în 4 ore si apoi să devina ulei extravirgin. Natura
specifica a teritoriului si a climei, maslinii seculari, pasiunea și
dragostea noastra în cultivarea lor, fac din uleiul "Centonze" o
adevarata comoara. Este un aliment pur !!! ideal pentru a..
Denumirea de origine protejata "Monti Iblei", insotita de mentiunea geografica "Frigintini", este rezervata pentru uleiul de masline extravirgin obtinut din varietatea Moresca intr-o proportie nu mai mica de 60%. Alte soiuri pot concura pana la un maxim de 40%.Zona Monti Iblei este un masiv de calcar care a emers acum doua milioane de ani din adancul Marii M..
Denumirea de origine protejata "Monti Iblei", insotita de mentiunea geografica "Frigintini", este rezervata pentru uleiul de masline extravirgin obtinut din varietatea Moresca intr-o proportie nu mai mica de 60%. Alte soiuri pot concura pana la un maxim de 40%.Zona Monti Iblei este un masiv de calcar care a emers acum doua milioane de ani din adancul Marii M..
Acest
ulei s-a născut în onoarea lui Felice Garibaldi, fratele "Eroului celor
două lumi" și un om de afaceri de seama în industria uleiului de masline . În
1835, Garibaldi a anticipat cât de convenabil a fost să distingă și să
selecteze arborii de maslin după specie, să recolteze fructele separat și să nu
amestece diferitele varietati si calități de mas..
Acest
ulei s-a născut în onoarea lui Felice Garibaldi, fratele "Eroului celor
două lumi" și un om de afaceri de seama în industria uleiului de masline . În
1835, Garibaldi a anticipat cât de convenabil a fost să distingă și să
selecteze arborii de maslin după specie, să recolteze fructele separat și să nu
amestece diferitele varietati si calități de mas..