Descriere
Producător ulei de măsline cu ciuperci de pădure : Quattrociocchi
Ulei de măsline cu ciuperci de pădure Quattrociocchi este un condiment pe bază de ulei de măsline extra virgin și ciuperci Porcini obținut prin presarea simultană a măslinelor cu ciuperci porcini.
Asocieri culinare: excelent ca topping pentru pizza, pentru prepararea sosurilor sau ca condiment rece.
Vezi rețete & diete în care poți integra acest ulei de măsline.
Uleiul de măsline este un ulei vegetal folosit în principal în domeniul culinar, care se extrage din fructele recent recoltate ale măslinului (Olea europaea). Este cea mai bogată sursă de grăsimi mononesaturate. Utilizările sale sunt variate, fiind folosit la gătit, în cosmetice, medicamente și săpunuri, iar în trecut ca și ulei de lampă. Este folosit în toată lumea, dar este în majoritatea cazurilor asociat cu țările mediteraneene, în care producerea sa este o tradiție veche.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.