Descriere
un baton are aprox 350 gr
Salame Felino este unic în vârstă fiind fost produs cu aceeași rețetă de secole, la fel ca Prosciutto di Parma. Cea mai bună carne de porc este atent selectată și amestecată cu sare, condimente și arome naturale. După ce carnea este măcinată grosier, se amestecă din nou cu boabe de piper negru, vin alb și sare. După ce a fost umplut manual într-o carcasă de porc, acesta este apoi maturat încet pentru o perioadă lungă de timp. Rezultatul final are o aromă dulce și delicată.
Născut în ceea ce ar putea fi considerat locul de naștere al sălbăticiei, Gianni Negrini a început în 1955 în Renazzo di Cento, Ferrara. Peste o jumătate de secol mai târziu, producătorul italian (adus pe țărmurile noastre de La Credenza) este încă locul ideal pentru a-ți delecta mâncărurile topite în gură pregătite pentru orele tale de Aperitivo. Rămânând fidel tradiției, bate acest salam Salame Al Tartufo din carne de porc amestecat cu o stropire de sare, condimente și trufe negre de pământ.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.