Descriere
Ulei de măsline extravirgin Nocellara del Belice – Uleiul preferat al printului de Monaco
Cele mai bune măsline sunt recoltate manual, în lunile octombrie și noiembrie, pentru a fi presate la rece în 4 ore și apoi să devină ulei extravirgin. Natură specifică a teritoriului și a climei, măslinii seculari, pasiunea și dragostea noastră în cultivarea lor, fac din uleiul „Centonze” o adevărată comoară.
Este un aliment pur! ideal pentru a potența toate aromele din mâncărurile tipice bucătăriei mediteraneene.
Calitatea certificată al acestui ulei de măsline Nocellara del Belice este o valoare absolută, dar și un angajament zilnic care implică o supraveghere strictă și constanța a întregului ciclu de producție; de la recoltarea și selecția măslinelor la procesele de transformare și depozitare a produsului finit.
Caracteristicile organoleptice tipice ale uleiului „Centonze” sunt culoarea verde intens, mirosul de fructe de măsline proaspăt presate și o compoziție aromatică foarte bogată și complexă.
Găsim tonuri erbacee, indicii de roșii și anghinare, cu senzații de amar și picant, de la mediu până la intens.
Genuinitatea și calitatea organoleptică ridicată a uleiului „Centonze” sunt confirmate prin numeroasele premii primite la concursurile internaționale.
Producător: Centonze
Vezi rețete & diete în care poți integra acest ulei de măsline.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.