Descriere
Malvasia Nera îşi etalează originile sud italiene printr-o corpolenţă ce aduce în scenă arome delicioase de fructe, definitivate în urmă procesului de maturare în baricuri, timp de 6 luni. Deşi vorbim despre un soi folosit mai des în cupaje, de această dată Malvasia Nera ne arată că aromele ce se ascund în boabe de struguri cu pieliţă groasă pot fi evidenţiate şi în vinuri monovarietale, cu acelaşi succes. Pentru a-i da ocazia să se exprime în toată splendoarea să, se savurează la o temperatură cuprinsă între 6 și 18 grade Celsius, însoţit de preparate din carne roșie, fripturi cu sosuri sofisticate din fructe sau brânzeturi măturate.
Notele degustării:
Miros: Note intens parfumate, unde regăsim fructe roşii bine coapte și condimente
Gust: Arome sofisticate, care descriu cireşe zemoase, prune şi accente subtile de tanini
Culoare: Roşu rubiniu intens
Recenzii
Nu există recenzii până acum.