Loading...

FAINA PENTRU PIZZA MOLINO PASINI – 1 KG

24,00 lei

160 în stoc

Transport gratuit în 24 / 48 ore

Pentru comenzile mai mari de 400 lei

Ai nevoie de ajutor?

0740 795 277 | office@feelolio.ro

Livrare rapidă

Produse naturale

Plați securizate

Protejăm natura

Loading...

Descriere

FAINA PENTRU PIZZA MOLINO PASINI pentru preparat pizza în casă, creată special pentru iubitorii și cunoscătorii unei pizza bune, moale sau crocantă, dar mereu apetisantă și gustoasă.

„Singurele lucruri din spatele succesului în bucătărie ești tu și făina ta La Tua Farina ”.

Pentru a oferi consumatorilor mai pretențioși ingrediente brute din ce în ce mai eficiente, făina noastră specială – folosită de vedete și bucătari – sunt disponibile amatorilor bucătari în saci de 1 kg. Linia constă din 14 produse special dezvoltate pentru a face paste proaspete, patiserie, pizza și pâine. De asemenea, linia noastră Primitiva este disponibil în saci de 1 kg: tip 1, tip 2 și făină integrală, precum și o făină 100% organică, cât și fără gluten.

Patru generații, 100 de ani de istorie, arta făinii imprimată în ADN: MOLINO PASINI este o firmă de morărit specializată în producerea de făinuri din grâu tânăr de înaltă calitate, dedicată atât consumatorului final (artizani, grosiști și retaileri), cât și celor implicați în transformarea acestor făinuri în industria alimentară. Inspirându-se din expresii artistice și valori ale actualității, precizie tehnică și maximă și atenție la detalii, compania este o expresie perfectă a artei know-how-ului italian, foarte apreciată în străinătate și mult celebrată acasă. Materia primă a fost întotdeauna în centrul atenției: boabele folosite sunt atent selectate în toate părțile lumii. Ajunse în companie, acestea sunt analizate și identificate de către laboratorul intern de cercetare și dezvoltare eficient și modern, care le constată calitatea. Noua fabrică de morărit, un proiect de ultimă generație și complet automatizat, prelucrează amestecuri omogene de cereale, din care se extrag făinuri de înaltă calitate și cu constanță în timp.

Date Alveografice:
W : 240 / 270
P/L : 0,45 / 0,55

Raportul P/L – acest indice se determină alveografic și se calculează ca raport al rezistenței maxime (P) a aluatului la extensie și lungimea curbei (L), exprimată în milimetri care descrie extensibilitatea aluatului. Prin urmare, raportul P/L arată în ce măsură aluatul este mai extensibil (valori subunitare) sau mai puțin extensibil (valori supraunitare).

Indicele W – „rezistența” făinii se referă la rezistența aluatului și rezistența la dospire. Cu cât este mai scăzut indicele W, cu atât făina este mai rafinată și cu atât mai puțină apă absoarbe. Deci, un indice W mai mare înseamnă și o calitate mai ridicată. Ca urmare, cu cât perioada de dospire este mai lungă, cu atât este nevoie de o făină cu un indice W mai mare. Dacă sunteți pe grabă, alegeți o făină cu W scăzut. Dar dacă a doriți să pregătiți aluat de pizza pentru a doua zi, alegeți o făină cu un indice W mai ridicat.

Date Chimice:
Umiditate: < 15,5% Max
Cenușă: <0,65% Max
Gluten: > 9%
Indice de cădere: > 300
Proteine: > 12%

Valori Nutriționale medii pentru 100 gr
Energia (Kj/Kcal) 1.456/343
Grasimi 1,5 g
din care acizi grași saturați 0,38 g
Carbohidrați 69.5 g
din care zaharuri 1,56 g
Fibre 2,1 g
Proteine 12,1 g
Sare 0 g

Informații suplimentare

Greutate 0,00000000 kg
Tip făinoase

Tip făină

Țară

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „FAINA PENTRU PIZZA MOLINO PASINI – 1 KG”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *