Descriere
Pulpe de rată uimitor de gustoase și fragede obținute din rată Moulard, gătite încet în propria untură sunt complet gătite și gata de a fi consumate, nu înainte de a fi încălzite în cuptor la 170 grade celsius timp de 10 minute (pentru a formă crusta).
Dincolo de latura să practică, gastronomii sunt cuceriţi mai ales de atuurile gustative ale acestei tehnici: alimentele gătite şi apoi conservate în grăsime capătă o savoare extraordinară.
Se pot servi reci sau calde, acompaniate de garnituri apetisante și vinuri alese. Recomandăm încălzirea conservei în bain-marie pentru a putea extrage ușor pulpele din untură în care sunt conservate. Untură rămasă se poate folosi la gătit.
Din pulpele de rată confit se poate prepară rapid “Rată pe varză” (recomandăm călirea verzei în untură de rată pentru a obține un gust deosebit ) , cassoulet (mâncare cu fasole boabe și pulpe de rată), rată cu cartofi țărănești (prăjiți în untură de rată), rată cu portocale și multe alte preparate deosebite.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.