Descriere
Brie este o brânză moale din lapte de vacă, originară din Franța, dar care este acum populară în toată lumea.
Are un galben pal cu o coajă comestibilă de mucegai alb.
Mai mult, brie are o textură cremoasă și un gust și aromă unice, ușoare, caracteristice brânzeturilor în vârstă de mucegai. Este de obicei servit cu pâine, biscuiți sau fructe.
Această brânză unică poate avea, de asemenea, unele beneficii pentru sănătate datorită conținutului său de lactate și procesului de maturare prin care este supusa.
Informații nutriționale
Brie este o brânză bogată în grăsimi, bogată în nutrienți. Conține proteine și grăsimi, precum și mai multe vitamine și minerale.
Proteine: 4 grame
Grasimi totale: 9 grame
Grăsime saturată: 4 grame
Carbohidrați: 0 grame
Fibră: 0 grame
Sodiu: 120 mg – 5% din Doza zilnica (DZ)
Vitamina A: 6% din DZ
Vitamina B12: 20% din DZ
Riboflavina: 11% din DZ
Calciu: 10% din DZ
Recenzii
Nu există recenzii până acum.