Descriere
Ideal pentru paste, sosuri, bruschette.
Ingrediente: ansoa, ulei de masline extravirgin.
Produsele noastre sunt selecționate cu grijă, iar calitatea este mereu verificată. Descoperă o gamă variată de alimente gata de consumat sau numai bune pentru gătit.
Produsele noastre sunt selecționate cu grijă, iar calitatea este mereu verificată. Descoperă o gamă variată de alimente gata de consumat sau numai bune pentru gătit.
55,00 lei
Stoc epuizat
Pentru comenzile mai mari de 400 lei
0740 795 277 | office@feelolio.ro
Livrare rapidă
Produse naturale
Plați securizate
Protejăm natura
Greutate | 0.00000000 kg |
---|---|
Volum | 210 ml |
Despre producator | Frantoio Ghiglione s-a stabilizat in anul 1920 in Dolcedo, oras medieval situat intr-o vale renumita pentru maslinii seculari. "Taggiasca" este maslina cultivata in aceasta zona. Uleiul extras din acest tip de maslina este dulce, elegant, delicat si cu o aciditate foarte scazuta. Familia Ghiglione a transmis din generatie in generatie pasiunea pentru uleiul de masline si respecta foarte riguros toate regulile producerii uleiului de masline extravirgin BIO |
Zona productie | Imperia – Liguria |
Compania noastră, care a fost întotdeauna dedicată cultivării măslinelor, se mândrește cu o lungă tradiție familială. De fapt, există patru generații ale familiei Galioto care s-au succedat la conducerea acestei companii siciliene. Cu mare pasiune ne dedicăm producției de ulei de măsline extravirgin, combinând valorile tradiției cu un spirit inovator pentru a obține produse de autenticitate absolută și calitate excelentă. Proprietatea are aproximativ 100 de hectare. Soiul predominant, pentru 70%, este „Tonda Iblea”, 30% este alcătuit din soiuri native din Iblei: „Marmurigna”, „Nocellara”, „Biancolilla” și „Moresca”, pentru un total de 20.000 măsline copaci.
Error: No connected account.
Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.