Descriere
100 % NATURAL, 6 % aciditate, FARA CONSERVANTI, FARA COLORANTI, FARA CARAMEL
Certificat de Comisia de autorizare/recunoastere IGP (Protected Geographical Identification)
Oţetul balsamic de Modena este produs prin acidificarea mustului de
struguri concentrat şi/sau a mustului de struguri fiert cu ajutorul
coloniilor bacteriene, adăugând oţet de vin, după care produsul este
lăsat la învechit în butoaie de lemn. Pregătirea diferitelor tipuri de
oţet balsamic de Modena și de oţet balsamic de Modena învechit are loc
în rezervoare inoxidabile AISI316. Apoi, cu ajutorul conductelor şi al
unei pompe, oțetul este transferat pentru învechire în butoaie,
amplasate într-o clădire din apropiere, unde este lăsat până la termenul
stabilit în specificaţii. Ulterior, este transferat în rezervoarele de
depozitare şi, după aprobarea de către organismul de control (CSQA),
este ambalat pe linia de îmbuteliere, în mod automat, sau pe mașina de
umplere manuală (pentru cele mai valoroase tipuri de oțet). Toate
sticlele sunt noi şi se protejează cu folie de plastic încă de la
momentul fabricării sticlei. Sticlele umplute sunt apoi închise etanș şi
transferate în încăperea alăturată în vederea ambalării.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.