100 % NATURAL, 6 % aciditate, FARA CONSERVANTI, FARA COLORANTI
Ideal pentru bauturi aperitive, salate, legume pe gratar sau crude, sosuri, peste, carne alba, branzeturi proaspete
Certificat de Comisia de autorizare/recunoastere IGP (Protected Geographical Identification)
Oţetul balsamic de Modena este produs prin acidificarea mustului de
struguri concentra..
100 % NATURAL, 6 % aciditate, FARA CONSERVANTI, FARA COLORANTI
Ideal pentru bauturi aperitive, salate, legume pe gratar sau crude, sosuri, peste, carne alba, branzeturi proaspete
Certificat de Comisia de autorizare/recunoastere IGP (Protected Geographical Identification)
Oţetul balsamic de Modena este produs prin acidificarea mustului de
struguri concentra..
100 % NATURAL, 6 % aciditate, FARA CONSERVANTI, FARA COLORANTI, FARA CARAMEL
Ingrediente: must de struguri invechit in butoaie de castan.Poate fi utilizat atat in gatit, cat si pentru a da o aroma
deosebita celor mai variate feluri de mancare cum ar fi carne alba sau
rosie, salate, peste fiert, peste, inghetata sau iaurt...
100 % NATURAL, 6 % aciditate, FARA CONSERVANTI, FARA COLORANTI, FARA CARAMEL
Ingrediente: must de struguri invechit in butoaie de castan.Poate fi utilizat atat in gatit, cat si pentru a da o aroma
deosebita celor mai variate feluri de mancare cum ar fi carne alba sau
rosie, salate, peste fiert, peste, inghetata sau iaurt...
100 % NATURAL, 6 % aciditate, FARA CONSERVANTI, FARA COLORANTI, FARA CARAMEL
Ingrediente: must de struguri invechit in butoaie de castan.Poate fi utilizat atat in gatit, cat si pentru a da o aroma
deosebita celor mai variate feluri de mancare cum ar fi carne alba sau
rosie, salate, peste fiert, peste, inghetata sau iaurt...
100 % NATURAL, 6 % aciditate, FARA CONSERVANTI, FARA COLORANTI, FARA CARAMEL
Ingrediente: must de struguri invechit in butoaie de castan.Poate fi utilizat atat in gatit, cat si pentru a da o aroma
deosebita celor mai variate feluri de mancare cum ar fi carne alba sau
rosie, salate, peste fiert, peste, inghetata sau iaurt...
100 % NATURAL, 6 % aciditate, FARA CONSERVANTI, FARA COLORANTI, FARA CARAMEL
Ingrediente: must de struguri invechit in butoaie de castan.Poate fi utilizat atat in gatit, cat si pentru a da o aroma
deosebita celor mai variate feluri de mancare cum ar fi carne alba sau
rosie, salate, peste fiert, peste, inghetata sau iaurt...
100 % NATURAL, 6 % aciditate, FARA CONSERVANTI, FARA COLORANTI, FARA CARAMEL
Ingrediente: must de struguri invechit in butoaie de castan.Poate fi utilizat atat in gatit, cat si pentru a da o aroma
deosebita celor mai variate feluri de mancare cum ar fi carne alba sau
rosie, salate, peste fiert, peste, inghetata sau iaurt...
100 % NATURAL, 6 % aciditate, FARA CONSERVANTI, FARA COLORANTI, FARA CARAMEL
Certificat de Comisia de autorizare/recunoastere IGP (Protected Geographical Identification)
Oţetul balsamic de Modena este produs prin acidificarea mustului de
struguri concentrat şi/sau a mustului de struguri fiert cu ajutorul
coloniilor bacteriene, adăugând oţet de vin, după c..
100 % NATURAL, 6 % aciditate, FARA CONSERVANTI, FARA COLORANTI, FARA CARAMEL
Certificat de Comisia de autorizare/recunoastere IGP (Protected Geographical Identification)
Oţetul balsamic de Modena este produs prin acidificarea mustului de
struguri concentrat şi/sau a mustului de struguri fiert cu ajutorul
coloniilor bacteriene, adăugând oţet de vin, după c..
100 % NATURAL, 6 % aciditate, FARA CONSERVANTI, FARA COLORANTI, FARA CARAMEL
Certificat de Comisia de autorizare/recunoastere IGP (Protected Geographical Identification)
Oţetul balsamic de Modena este produs prin acidificarea mustului de
struguri concentrat şi/sau a mustului de struguri fiert cu ajutorul
coloniilor bacteriene, adăugând oţet de vin, după c..
100 % NATURAL, 6 % aciditate, FARA CONSERVANTI, FARA COLORANTI, FARA CARAMEL
Certificat de Comisia de autorizare/recunoastere IGP (Protected Geographical Identification)
Oţetul balsamic de Modena este produs prin acidificarea mustului de
struguri concentrat şi/sau a mustului de struguri fiert cu ajutorul
coloniilor bacteriene, adăugând oţet de vin, după c..