Tartă de mere

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

O tartă de mere clasică, cu puțin ulei de măsline în aluat și felii de mere.

– 250 grame de făină

– 3 ouă

– 170 grame de zahăr

– 170 mililitri de lapte degresat

– 120 mililitri de ulei de măsline

– 1 coajă de lămâie

– 2 lingurițe de ceai de drojdie pentru dulciuri

– 3 mere

– 2 linguri de suc de lămâie

  1. Într-un castron sau în bolul de la mixer, bateți ouăle cu zahărul până când se umflă și devin spumă. Cerneți făina cu drojdia, radeți coaja de lămâie.
  2. Adăugați lămâia, alături de puțin lapte și puțină făină și amestecați. Continuați să adăugați lapte, ulei și făină, până când ați terminat toate ingredientele și amestecați bine compoziția.
  3. Merele se curăță de coajă și se stropesc cu sucul de lămâie.
  4. Ungeți o formă de copt cu fund detașabil, turnați amestecul și adăugați deasupra feliile de mere, începând cu marginile. Presărați peste mere o lingură de zahăr brun și introduceți forma în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 35-40 de minute la 180 °C.
  5. Scoateți forma din cuptor, lăsați să se răcească și presărați zahăr pudră
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.