Loading...

Ulei de măsline extravirgin premiat 250 ml - Quattrociocchi - Olivastro

SKU: 00602 Categorie:

41,00 lei

40 în stoc

Transport gratuit în 24 / 48 ore

Pentru comenzile mai mari de 240 lei

Ai nevoie de ajutor?

0740 795 277 | office@feelolio.ro

Livrare rapidă

Produse naturale

Plați securizate

Protejăm natura

Loading...

Descriere

 

Ulei extravirgin premiat Olivastro, un monocultivar Itrana, ne încântă prin expresia elegantă a caracterului sau, cu un fruct intens și note proaspete de tomate Cuore di Bue. Culoarea este galben aurie cu reflexii verzi.

În anul 2013, ulei de măsline extravirgin OLIVASTRO a fost recunoscut drept cel mai bun ulei de măsline extravirgin din lume la Concursul International NYIOOC din New York !!!

Este excelent de servit cu aperitive pe baza de de linte, carpaccio de carne crudă cu hribi, marinata de ton, piureuri de anghinare, cârnați proaspeti, pește spadă la grătar, miel sau vita la cuptor, brânzeturi cu maturare medie.

Alte premii si recunoasteri internationale:

2020 AIPO d’Argento – 3 Drops, 1st Place Intense Fruity (Top Winners)
2020 BioL Novello – Extra Gold
2020 Ercole Olivario – 3rd Place Intense Fruity
2020 EVOOLEUM – 95/100 – Top 10 / Top 3 Organic / Best Itrana
2020 Japan Olive Oil Prize – Organic – Best in Class
2020 NYIOOC – Gold
2020 Olive Japan – Medium – Gold, Sommelier Award
2020 Sol D’Oro – Medium – Gold Medal

2019 Sol D’Oro – Medium Fruit – Special Mention

2018 Aipo D’Argento IOOC – Medium Fruity (Italian) – 1st Place
2018 Gambero Rosso Oli d’Italia – Best Intense Fruity
2018 Leone D’Oro – Social Award – 1st Place
2018 L’Orciolo d’Oro – Intense Fruit (Italian Organic) – 1st Prize
2018 Sol D’Oro – Medium Fruit – Special Mention

Producător ulei de măsline extravirgin premiat OlivastroQuattrociochi

Vezi rețete & diete în care poți integra acest ulei de măsline.

Uleiul de măsline este un ulei vegetal folosit în principal în domeniul culinar, care se extrage din fructele recent recoltate ale măslinului (Olea europaea). Este cea mai bogată sursă de grăsimi mononesaturate. Utilizările sale sunt variate, fiind folosit la gătit, în cosmetice, medicamente și săpunuri, iar în trecut ca și ulei de lampă. Este folosit în toată lumea, dar este în majoritatea cazurilor asociat cu țările mediteraneene, în care producerea sa este o tradiție veche.

Informații suplimentare

Metoda de extracție

Ciclu continuu mixt, în 12 ore de la recoltare, presat la rece

Despre producător

În inima zonei Ciociaria, Lazio, unde tradiția cultivarii măslinului este printre cele mai vechi din Italia, familia Quattrociocchi este dedicată obtinerii „aurului verde” încă din 1888. Așa se naște un ulei extravirgin autentic și de înaltă calitate, respectând în întregime tradiția . Americo Quattrociocchi, nepotul fondatorului, își produce uleiul extravirgin promovându-l pe cele mai bune piețe internaționale. Rezultatele nu s-au lasat asteptate și uleiul extravirgin Quattrociocchi a primit premii prestigioase naționale și internaționale: ERCOLE OLIVARIO, PREMIUL BIOL INTERNATIONAL, DER FEINSCHMECKER, SOL D'ORO și FLOS OLEI. Ferma a fost aleasa ca cea mai bună companie a anului 2019 de la FLOS OLEI.

Zona producție

Frosinone, LAZIO

Metoda de recoltare

Manual

Gust

La gust, amarul și picantul par decisive, dar plăcute și echilibrate; notele de migdale verzi din final releva aroma și calitatea excepționale ale uleiului extravirgin OLIVASTRO. Fluiditate medie, armonie bună între nas și gură.

Miros

Nasul se prezintă cu un fruct verde intens și sugestii elegante de roșii medii coapte, măr alb, banane și note aromate de busuioc, mentă și pătrunjel. Fructul este îmbunătățit de note vegetale complexe: frunză de măslin, iarbă, anghinare.

Perioada de recoltare

Octombrie – Noiembrie

Aciditate

Altitudine

Volum

Polifenoli

Aromă

Regiune

Tip ulei

Varietate măsline

Informații adiționale

Best farm in the world 2019

Țară

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei de măsline extravirgin premiat 250 ml – Quattrociocchi – Olivastro”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Quattrociocchi

Din 1888 familia Quattrociocchi este dedicată cultivării măslinilor, predând de-a lungul anilor această pasiune și păstrând în timp și cu respect deplin al tradiției. Ferma, încă reședința familiei Quattrociocchi, este situată printre măslini copaci. De asemenea, în urma celei mai bune tradiții, nepotul fondatorului Americo Quattrociocchi își produce cel mai bun ulei promovându-l pe cel mai bun piețele mondiale. Rezultatele au venit și petrolul de la Quattrociocchi a primit premii de prestigiu, Hercules OLIVARIO, Premiul Internațional BIOL, Der Feinschmecker, SOL D’ORO și FLOS OLEI 2011 și 2013.