Loading...

Ulei de măsline extravirgin cu ciuperci de pădure - 100 ml - Quattrociocchi

SKU: 00949 Categorie:

29,00 lei

15 în stoc

Transport gratuit în 24 / 48 ore

Pentru comenzile mai mari de 400 lei

Ai nevoie de ajutor?

0740 795 277 | office@feelolio.ro

Livrare rapidă

Produse naturale

Plați securizate

Protejăm natura

Loading...

Descriere


Producător ulei de măsline cu ciuperci de pădure : Quattrociocchi

Ulei de măsline cu ciuperci de pădure Quattrociocchi este un condiment pe bază de ulei de măsline extra virgin și ciuperci Porcini obținut prin presarea simultană a măslinelor cu ciuperci porcini.

Asocieri culinare: excelent ca topping pentru pizza, pentru prepararea sosurilor sau ca condiment rece.

Vezi rețete & diete în care poți integra acest ulei de măsline.

Uleiul de măsline este un ulei vegetal folosit în principal în domeniul culinar, care se extrage din fructele recent recoltate ale măslinului (Olea europaea). Este cea mai bogată sursă de grăsimi mononesaturate. Utilizările sale sunt variate, fiind folosit la gătit, în cosmetice, medicamente și săpunuri, iar în trecut ca și ulei de lampă. Este folosit în toată lumea, dar este în majoritatea cazurilor asociat cu țările mediteraneene, în care producerea sa este o tradiție veche.

Informații suplimentare

Greutate 0.00000000 kg
Zona producție

Alatri – Frosinone

Metoda de recoltare

Manual

Gust

Gust excelent de ciuperci de pădure.

Miros

Decisiv, cu note puternice de ciuperci Porcini proaspăt culese.

Perioada de recoltare

Octombrie – Noiembrie

Metoda de extracție

Ciclu continuu la rece

Volum

Aciditate

Altitudine

Regiune

Tip ulei

Țară

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei de măsline extravirgin cu ciuperci de pădure – 100 ml – Quattrociocchi”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Quattrociocchi

Din 1888 familia Quattrociocchi este dedicată cultivării măslinilor, predând de-a lungul anilor această pasiune și păstrând în timp și cu respect deplin al tradiției. Ferma, încă reședința familiei Quattrociocchi, este situată printre măslini copaci. De asemenea, în urma celei mai bune tradiții, nepotul fondatorului Americo Quattrociocchi își produce cel mai bun ulei promovându-l pe cel mai bun piețele mondiale. Rezultatele au venit și petrolul de la Quattrociocchi a primit premii de prestigiu, Hercules OLIVARIO, Premiul Internațional BIOL, Der Feinschmecker, SOL D’ORO și FLOS OLEI 2011 și 2013.