Descriere
Taglioni tartufo. Produse cu griș de grâu dur toscan și fabricate manual, caracterizate prin aroma minunată, eliberată în timpul gătitului, dată de trufele și germenii de grâu, care le fac ideale pentru a servi cu unt de trufe, trufe proaspete, sosuri de ciuperci.
Se pot amesteca cu tagliolini de ou sau tagliolini de urzică, care se gătesc în aceleași timp (5 minute), pentru un fel de mâncare mai colorat și plin de aromă!
Produsele de la Antico Pastificio Morelli sunt unice în industria pastelor, secretul acestora constând într-un ingredient care nu se găsește în pastele comune: germenul de grâu. Acesta este „inima” bobului de grâu, fiind bogat în arome și ingrediente nutritive, săruri minerale, vitamine și proteine. Marile companii de panificație sunt constrânse de a lucra fără acest germen de grâu, dar Pastificio Morelli a reușit prin metode artizanale să reintroducă în pastele pe care le produce germenele de grâu, mereu proaspăt.
Pastele Morelli sunt considerate de prima calitate nu doar datorită prezenței germenului de grâu ci și datorită faptului că se folosește grâul cel mai bun, iar pastele sunt lucrate prin tehnici artizanale.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.