Descriere
Orez arborio – Grazia – ideal pentru risotto
Apreciat pentru boabele sale grosiere, permite o bună absorbție a sosului și este potrivit pentru risotto clasic și elegant.
Orezul Arborio este un orez extrafin cu bob mare ca niște perle, cu proprietatea de a elibera amidon abundent în timpul gătitului, oferind un creaming excelent.
Orezul Arborio este un „clasic” al bucătăriei italiane folosit într-o multitudine de rețete de risotto și este cultivat în toată valea râului Po.
Filozofia companiei GRAZIA are ca obiectiv principal, cel mai mare respect pentru combinația dintre tradiție și calitate. Riso Grazia este puternic înrădăcinat în teritoriu, înțeles ca un factor care leagă zona de producție, zona Verona, de cea a comercializării și consumului. Orezul nostru provine din zona de excelență din Verona pentru cultivarea orezului.
O rețetă foarte interesantă RISOTTO CACIO E PEPE by Chef Massimo Bottura găsiți AICI
Parmezanul îl găsiți AICI
Recenzii
Nu există recenzii până acum.