Loading...

FĂINĂ ITALIA PRIMITIVA TIP 2 - 1 KG

SKU: 00257 Categorie:

24,00 lei

6 în stoc

Transport gratuit în 24 / 48 ore

Pentru comenzile mai mari de 400 lei

Ai nevoie de ajutor?

0740 795 277 | office@feelolio.ro

Livrare rapidă

Produse naturale

Plați securizate

Protejăm natura

Loading...

Descriere

Suntem foarte mândri de ultima noastră făină adăugată în portofoliu. FĂINĂ ITALIA PRIMITIVA TIP 2 – 1 KG. Am numit-o PRIMITIVA pentru că am redescoperit o selecție fină de cereale, cu un conținut ridicat de fibre și un conținut ridicat de proteine, și am perfecționat o nouă tehnică de amestecare și măcinare. Este disponibilă în cele trei variante de tip 1, tip 2 și făină integrală, este ideală pentru dospire scurtă, medie și lungă în domeniile panificației / patiseriei / pizzeriei. Savoarea și mirosul care se eliberează în timpul procesării și degustării sunt o garanție a celei mai înalte calități a materiei prime și a prelucrării cu multă măiestrie.

Și mai mult gust și aromă, și mai multe fibre și săruri minerale pentru un gust și o aromă unice și inconfundabile !!! Structura sa proteică sprijină foarte bine adăugarea de grăsimi. Datorită elasticității excepționale, a absorbției excelente și a digestibilității ridicate, FĂINĂ ITALIA PRIMITIVA TIP 2 este recomandată pentru toate produsele de panificație, patiserie și pizzerie.

FĂINĂ ITALIA PRIMITIVA TIP 2 – 1 KG este o fâină din grâu tânar de tip „2” obținută prin măcinare în tot corpul.

FĂINĂ ITALIA PRIMITIVA TIP 2 este ideală pentru brioșe, cornuri congelate, babà, produse lung dospite (colomba, panettone). Făină bine echilibrată potrivită pentru toate produsele dospite. Produsul final are o culoare frumoasă, cu o dezvoltare remarcabilă, păstrând în același timp moliciunea potrivită. Chiar si la congelare pastreaza nealterate caracteristicile organoleptice. În domeniul pizzeriei se folosește pentru dospire lungă și foarte lungă. Datorită acestei făini, produsul finit se va bucura de o aromă și un gust caracteristice, putând (re)descoperi diferitele fațete ale gustului uneia dintre cele mai bune selecții de cereale fine de pe piață astăzi.

Patru generații, 100 de ani de istorie, arta făinii imprimată în ADN: MOLINO PASINI este o firmă de morărit specializată în producerea de făinuri din grâu tânăr de înaltă calitate, dedicată atât consumatorului final (artizani, grosiști și retaileri), cât și celor implicați în transformarea acestor făinuri în industria alimentară. Inspirându-se din expresii artistice și valori ale actualității, precizie tehnică și maximă și atenție la detalii, compania este o expresie perfectă a artei know-how-ului italian, foarte apreciată în străinătate și mult celebrată acasă. Materia primă a fost întotdeauna în centrul atenției: boabele folosite sunt atent selectate în toate părțile lumii. Ajunse în companie, acestea sunt analizate și identificate de către laboratorul intern de cercetare și dezvoltare eficient și modern, care le constată calitatea. Noua fabrică de morărit, un proiect de ultimă generație și complet automatizat, prelucrează amestecuri omogene de cereale, din care se extrag făinuri de înaltă calitate și cu constanță în timp.

Date Alveografice:
W : 280 / 300
P/L : 0,50 / 0,60

Raportul P/L – acest indice se determină alveografic și se calculează ca raport al rezistenței maxime (P) a aluatului la extensie și lungimea curbei (L), exprimată în milimetri care descrie extensibilitatea aluatului. Prin urmare, raportul P/L arată în ce măsură aluatul este mai extensibil (valori subunitare) sau mai puțin extensibil (valori supraunitare).

Indicele W – „rezistența” făinii se referă la rezistența aluatului și rezistența la dospire. Cu cât este mai scăzut indicele W, cu atât făina este mai rafinată și cu atât mai puțină apă absoarbe. Deci, un indice W mai mare înseamnă și o calitate mai ridicată. Ca urmare, cu cât perioada de dospire este mai lungă, cu atât este nevoie de o făină cu un indice W mai mare. Dacă sunteți pe grabă, alegeți o făină cu W scăzut. Dar dacă a doriți să pregătiți aluat de pizza pentru a doua zi, alegeți o făină cu un indice W mai ridicat.

Date Chimice:
Umiditate: < 15,5% Max
Cenușă: 0,80 – 0,95%
Gluten: > 11%
Indice de cădere: > 300
Proteine: > 13%

Valori Nutriționale medii pentru 100 gr
Energia (Kj/Kcal) 1.459/344
Grasimi 1,9 g
din care acizi grași saturați 0,45 g
Carbohidrați 65.6 g
din care zaharuri 1,74 g
Fibre 6,3 g
Proteine 14,4 g
Sare 0 g

Informații suplimentare

Greutate 0.00000000 kg
Tip făină

Tip făinoase

Țară

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „FĂINĂ ITALIA PRIMITIVA TIP 2 – 1 KG”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *