Descriere
Trufa albă cu alune „La Perla Bianca” – ciocolata piemonteză făcută manual de La Perla Di Torino. De la înființare și până azi, La Perla di Torino și-a legat numele de tradiția de cofetărie din Piemont, sărbătorind ciocolata bună într-una dintre cele mai iubite expresii istorice ale zonei: trufa!
O seducție delicioasă și dulce. Toate ciocolatele, pralinele și trufele din fabricația La Perla sunt fabricate manual în Torino, mai exact în cartierul Borgo Rossinini, de maestrul bucătar Sergio Arzili și echipa sa. Din 1992 lucrează la o misiune ambițioasă – de a deveni adresa de top pentru trufele de ciocolată din Italia și din străinătate. Oricine a încercat una dintre bomboanele, pralinele sau trufele de la La Perla le va iubi!
Realizată după o rețetă veche populară o trufă albă fără cacao.
Conține : alune de Piedmont , întregi și pastă (41%), unt de cacao, lapte praf și zahăr. Produsul rezultat se taie în bucăți și se rostogolește în zahăr pudră.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.