Loading...

BLOC FOIE GRAS DE RATA - 65 GR

SKU: 01143 Categorie:

42,00 lei

3 în stoc

Transport gratuit în 24 / 48 ore

Pentru comenzile mai mari de 240 lei

Ai nevoie de ajutor?

0740 795 277 | office@feelolio.ro

Livrare rapidă

Produse naturale

Plați securizate

Protejăm natura

Loading...

Descriere

Aduce o notă de dulceață cu textura  catifelată oricărei mese. Acest foie-gras se poate savura  starter sau aperitivSe poate servi pe pâine țărănească sau pe pâine prăjită.
Puneți blocul de foie gras în frigider cu minim 4-6 ore înainte de degustare. Este recomandat să îl scoateți cu 15 minute înainte de a-l savura.
Nu conține coloranți sau conservanți.

Ficat gras de rată din sud-vestul Franței,apă, brandy Armagnac, sare, piper. Produs sterilizat. ALERGENII sunt scriși cu MAJUSCULE. Informații nutriționale/100g – Valoare energetică: 546 kcal; grăsimi 57 g din care săturate 22 g; glucide 1,9 g din care zaharuri 1.8 g; proteine 4.9 g; sare 1,3g .

se depozita la loc uscat și răcorosSe pune la frigider minim 3 ore înainte de deschidere . Introduceți conservă în apă caldă câteva secunde pentru a facilita scoaterea conținutului din conservă. Se feliază cu un cuțit prealabil încălzit în apă caldăDupă deschidere se va păstra la frigider și se va consumă în maxim 48 ore.

Cu o istorie de peste 45 de ani, asociaţia de producători LA QUERCYNOISE  este situată în pitorescul oraș Gramat,  în mijlocul celei mai  faimoase regiuni a lumii asociată cu foie-gras-ul  și anume zona de sud-vest a Franţei.

Reușită unui produs gastronomic depinde întotdeauna de calitatea materiilor prime utilizate, în acest caz ficatul proaspăt de raţă. Toate produsele asociaţiei  poartă cu mândrie indicativul IGP ( Indicație Geografică Protejatămarcată din anul 2000 cu o mică bulină pe fond  galben-albastru ), garanţie a celei mai bune calitaţi la nivel mondial. Acest marcaj înseamnă  raţele au fost crescute natural și ingrăsate în zona de sud-vest a Franţei, în condiţii stricte și supravegheate de autoritaţi independete pentru a livra întotdeauna cea mai bună calitate din lume.  O echipa de 5 tehnicieni asigura bunul mers al lucrurilor, de la selecţia păsărilor și pană la produsul finit,  precum și certificarea IGP. Asociaţia a obținut 4 certificări (IFS, ISO 14001, ISO 9001, OHSAS 18001).

Foie-gras-ul este o veche specialitate culinară care a ajuns să simbolizeze excelenţa gastronomică franţuzească. Este cu adevărat un produs regional, cu legături organice  cu “terroir-ul” de unde provine.  Savoir-faire-ul și devotamentul pentru   muncă bine făcută sunt transmise cu preţuire de la o generaţie la altă.  La Maistres Occitans, atât păsările cât și  tradiţiile sunt  cinstite și  tratate cu respectul cuvenit.

Foie-gras-ul a fost întotdeauna lăudat și pus în centrul atenției de către mai toți marii chefi bucătari francezi , devenind, în diverse forme de gătire, “regele” mesei  peste tot în Franța. Este apreciat atât în bucătăriile cu stele Michelin cât și de către gurmanzi, la ei acasă, fiind un adevărat ambasador al  faimosului „ joie de vivre á la française”.

Ar mai fi de notat  foie-gras-ul este bogat în acizi grași nesaturați, acizi recomandaţi în dietă zilnică a fiecăruia dintre noi deoarece contribuie la reducerea nivelului colesterolului “rău ” din sânge (colesterolul LDL – Low Density Lipoprotein) .

Este recomandat  puneţi foie-gras-ul în frigider  minim 4-6 ore și  îl scoateţi din frigider  cu 10-15 minute înainte de servire. În cazul conservelor, se introduce conservă scurt sub un jet de apă caldă pentru a facilita scoaterea din conservă.  Se feliază cu un cuţit cu lamă subţire și caldă sau cu o liră de feliere și  apoi se servește cu pâine ţărănească sau pâine prajită.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „BLOC FOIE GRAS DE RATA – 65 GR”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *