Descriere
Amaretto Lazzaroni este lichiorul autentic italian din 1851, fabricat și îmbuteliat în Saronno, Italia, conform unei rețete de familie vechi și unice, prin infuzarea faimoaselor cookie-uri „Amaretti del Chiostro di Saronno”.
Procesul de producție ales îl face să nu aibă nevoie de un nivel ridicat de alcool, licoarea fiind perfect echilibrată la o concentrație de 24%.
Ingrediente: apă, zahăr rafinat din sfeclă europeană, alcool distilat din melasa, infuzie de Amaretti del Chiostro di Saronno, cacao distilată și alte ingrediente secrete.
Aspect: culoare strălucitoare, de cupru.
Miros: arome complexe și subtile de marțipan, fructe uscate, anason și nuca de cocoș.
Gust: cu un început neted și catifelat, un corp dulce, din migdale prăjite, marțipan, citrice și arome complexe de condimente, celebrul lichior italian are un finish lung, de piper roz și migdale.
Sugestii de servire: savurat după – amiază, ori după cină, Amaretto se bea răcit, cu gheață, ingredientul perfect pentru amaretto de înalta calitate, dar se potrivește perfect și cu prăjiturile sau înghețată.
Selecționat de The USA Mixologist Associatiation drept cel mai bun ingredient pentru cocktailuri, Amaretto este nelipsit din rețete precum Italian Manhattan, Hellboy, sau Alabama Slammer.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.