You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Gourmetteria Sapori



Recomandat pentru prepararea bruschetelor gustoase, sandwich-urilor, hamburgerului italian, paste, risotto, pizza, sau la acompaniamentul de brânzeturi moi sau tari și tot felul de produse din carne.Cele mai importante proprietati ale anghinarelor sunt: furnizarea unei cantitati importante de fibre, stabilizarea nivelului de glicemie in sange, furnizarea..

450,00Lei (TVA inclus)

Recomandat pentru prepararea bruschetelor gustoase, sandwich-urilor, hamburgerului italian, paste, risotto, pizza, sau la acompaniamentul de brânzeturi moi sau tari și tot felul de produse din carne.Cele mai importante proprietati ale anghinarelor sunt: furnizarea unei cantitati importante de fibre, stabilizarea nivelului de glicemie in sange, furnizarea..
450,00Lei

..

46,00Lei (TVA inclus)

..
46,00Lei

IN VID - APROX 300 GRCantitate min 300 gr..

46,00Lei (TVA inclus)

IN VID - APROX 300 GRCantitate min 300 gr..
46,00Lei

..

150,00Lei (TVA inclus)

..
150,00Lei

Recomandat pentru prepararea bruschetelor gustoase, sandwich-urilor, hamburgerului italian, paste, risotto, pizza, sau la acompaniamentul de brânzeturi moi sau tari și tot felul de produse din carne...

450,00Lei (TVA inclus)

Recomandat pentru prepararea bruschetelor gustoase, sandwich-urilor, hamburgerului italian, paste, risotto, pizza, sau la acompaniamentul de brânzeturi moi sau tari și tot felul de produse din carne...
450,00Lei

Recomandat pentru prepararea bruschetelor gustoase, sandwich-urilor, hamburgerului italian, paste, risotto, pizza, sau la acompaniamentul de brânzeturi moi sau tari și tot felul de produse din carne...

450,00Lei (TVA inclus)

Recomandat pentru prepararea bruschetelor gustoase, sandwich-urilor, hamburgerului italian, paste, risotto, pizza, sau la acompaniamentul de brânzeturi moi sau tari și tot felul de produse din carne...
450,00Lei

Daca va este DOR de un salam artizanal din zona Parma va asteptam sa il degustati Strolghino di culatello este un salam exceptional, deoarece se produce din muschiul de la Prosciutto di Parma. Se matureaza doar 30 zile, ceea ce il face sa fie delicat. Se savureaza cu un vin..

45,00Lei (TVA inclus)

Daca va este DOR de un salam artizanal din zona Parma va asteptam sa il degustati Strolghino di culatello este un salam exceptional, deoarece se produce din muschiul de la Prosciutto di Parma. Se matureaza doar 30 zile, ceea ce il face sa fie delicat. Se savureaza cu un vin..
45,00Lei

Daca va este DOR de un salam artisanal din cea mai buna carne de porc din zona Parma va asteptam sa il degustati MATUSALAM este un salam exceptional, deoarece se produce din muschiul de la Prosciutto di Parma. Se matureaza doar 60 zile, ceea ce il face sa fie delicat. Se savureaza cu un vin rosu ..

360,00Lei (TVA inclus)

Daca va este DOR de un salam artisanal din cea mai buna carne de porc din zona Parma va asteptam sa il degustati MATUSALAM este un salam exceptional, deoarece se produce din muschiul de la Prosciutto di Parma. Se matureaza doar 60 zile, ceea ce il face sa fie delicat. Se savureaza cu un vin rosu ..
360,00Lei

..

39,00Lei (TVA inclus)

Afişare 1 - 12 din 19 (2 pagini)