You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Despre noi

FeelOlio a apărut ca o replică la supermarketurile care abundă de ulei de măsline de slabă calitate, la viața grăbită și interesul tot mai scăzut pentru ceea ce mâncăm.

Ne-am dorit un loc care să reflecte responsabilitatea și respectul față de natură, dar și față de oameni, nevoia de a încetini ritmul vieții cotidiene și de a ne bucura de produse alimentare naturale, obținute prin meșteșuguri străvechi și prelucrare artizanală. FeelOlio este despre toate aceste valori, iar în cei trei ani de zile de când suntem pe piață ne-am bucurat să vedem că sunt mulți cei care ni se aseamănă prin principii.

Iubim uleiul de măsline adevărat și ne dorim să determinăm cât mai mulți oameni să-i aprecieze virtuțile și gustul deosebit. Mai mult decât atât, ne-am angajat în răspândirea patrimoniului gourmet de înaltă calitate a Italiei, locul de proveniență a produselor noastre, de care ne leagă cele mai frumoase amintiri. Ne place să împărtășim cu pasionații de gusturi rafinate experiențele noastre culinare și să le facilităm accesul la uleiurile de măsline premium, greu sau chiar imposibil de găsit în România. Vei găsi la noi uleiuri prețioase, desăvârșite prin savoare și arome distincte, cele mai premiate branduri de pe piață și multe dintre uleiurile preferate de familia noastră, pe care le consumăm zilnic.

Toate uleiurile FeelOlio provin de la furnizori bio-certificați, atent selecționați, care produc uleiul de măsline în conformitate cu cele mai stricte standarde ecologice și de calitate. Și mai important, partenerii noștri sunt oameni dedicați, care cred în mâncarea bună, curată și corectă, la fel ca și noi. Avem o strânsă relație cu toți producătorii noștri, care ne-au primit în viețile și la fermele lor, să-i cunoaștem și să ne asigurăm de calitatea uleiului pe care îl produc. Clienții noștri au parte de aceeași deschidere și încredere. Știm cât sunt de ocupați așa că experiența căutării și cumpărării produselor din shop-ul nostru online este una sigură și fără bătăi de cap.

Ne-ar plăcea să devii și tu un consumator responsabil, care știe să recunoască și să prețuiască produsele autentice italiene. Noi suntem aici oricând să te ajutăm, te așteptăm cu entuziasm și bucuria de a cunoaște un nou iubitor de ulei de măsline.