Cea mai buna salata de pui pe care ai gustat-o vreodata

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Cu roșii, pancetta și crutoane crocante

Ingrediente
• 1.2 kg pui
• sare de mare
• piper negru proaspat macinat
• ulei de măsline Feelolio
• 1 pâine ciabatta, rupta în bucăți
• 12 felii mai mari pancetta
• 1 buchet de menta proaspata, salata si rucola
• 145 g rosii semi-uscate în ulei de măsline
• oțet balsamic

Asezonati puiul cu sare și piper, apoi frecati cu putin ulei de masline. Se pune într-o tavă de  friptură si se lasa 1½ ore sau până când s-a rumenit usor, adăugând pâinea după 30 de minute. Scoateți din cuptor.

Odată ce puiul s-a răcit puțin, rupeti carnea în bucăți lungi cu mâinile  asezati-le deoparte.

Prajiti feliile de pancetta  într-un pic de ulei până devin crocante. Amestecati carnea de pui cu crutoanele,  menta, rosiile si pancetta.

Asezonati cu  un oțet balsamic de calitate și ulei de măsline extravirgin și se serviti cu un pahar de vin alb sau prosecco :)

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.