Otet balsamic | FeelOlio
  • Crema balsamica cu trufe albe – 100 ml – FARA COLORANTI

    39.00 lei TVA inclus
    Este perfecta pentru: aperitive, cu branzeturi maturate,  paste, carne sau peste, pizza.
     Flag_of_Italy.svg
  • Otet Balsamic PONTE VECCHIO di Modena IGP – 100% NATURAL – INVECCHIATO 4 ANI – 250 ml

    39.00 lei TVA inclus

    100 % NATURAL, 6 % aciditate, FARA CONSERVANTI, FARA COLORANTI, FARA CARAMEL

    Certificat de Comisia de autorizare/recunoastere IGP (Protected Geographical Identification)

    Oţetul balsamic de Modena este produs prin acidificarea mustului de struguri concentrat şi/sau a mustului de struguri fiert cu ajutorul coloniilor bacteriene, adăugând oţet de vin, după care produsul este lăsat la învechit în butoaie de lemn. Pregătirea diferitelor tipuri de oţet balsamic de Modena și de oţet balsamic de Modena învechit are loc în rezervoare inoxidabile AISI316. Apoi, cu ajutorul conductelor şi al unei pompe, oțetul este transferat pentru învechire în butoaie, amplasate într-o clădire din apropiere, unde este lăsat până la termenul stabilit în specificaţii. Ulterior, este transferat în rezervoarele de depozitare şi, după aprobarea de către organismul de control (CSQA), este ambalat pe linia de îmbuteliere, în mod automat, sau pe mașina de umplere manuală (pentru cele mai valoroase tipuri de oțet). Toate sticlele sunt noi şi se protejează cu folie de plastic încă de la momentul fabricării sticlei. Sticlele umplute sunt apoi închise etanș şi transferate în încăperea alăturată în vederea ambalării.

  • Otet Balsamic PONTEVECCHIO di Modena IGP – 100% NATURAL – 2 ANI – 250 ml

    31.00 lei TVA inclus

    100 % NATURAL, 6 % aciditate, FARA CONSERVANTI, FARA COLORANTI, FARA CARAMEL

    Certificat de Comisia de autorizare/recunoastere IGP (Protected Geographical Identification)

    Oţetul balsamic de Modena este produs prin acidificarea mustului de struguri concentrat şi/sau a mustului de struguri fiert cu ajutorul coloniilor bacteriene, adăugând oţet de vin, după care produsul este lăsat la învechit în butoaie de lemn. Pregătirea diferitelor tipuri de oţet balsamic de Modena și de oţet balsamic de Modena învechit are loc în rezervoare inoxidabile AISI316. Apoi, cu ajutorul conductelor şi al unei pompe, oțetul este transferat pentru învechire în butoaie, amplasate într-o clădire din apropiere, unde este lăsat până la termenul stabilit în specificaţii. Ulterior, este transferat în rezervoarele de depozitare şi, după aprobarea de către organismul de control (CSQA), este ambalat pe linia de îmbuteliere, în mod automat, sau pe mașina de umplere manuală (pentru cele mai valoroase tipuri de oțet). Toate sticlele sunt noi şi se protejează cu folie de plastic încă de la momentul fabricării sticlei. Sticlele umplute sunt apoi închise etanș şi transferate în încăperea alăturată în vederea ambalării.

  • Otet Balsamic ALB – PONTE VECCHIO di Modena IGP – 100% NATURAL 250 ml

    42.00 lei TVA inclus

    100 % NATURAL, 6 % aciditate, FARA CONSERVANTI, FARA COLORANTI

    Ideal pentru bauturi aperitive, salate, legume pe gratar sau crude, sosuri, peste, carne alba, branzeturi proaspete

    Certificat de Comisia de autorizare/recunoastere IGP (Protected Geographical Identification)

    Oţetul balsamic de Modena este produs prin acidificarea mustului de struguri concentrat şi/sau a mustului de struguri fiert cu ajutorul coloniilor bacteriene, adăugând oţet de vin, după care produsul este lăsat la învechit în butoaie de lemn. Pregătirea diferitelor tipuri de oţet balsamic de Modena și de oţet balsamic de Modena învechit are loc în rezervoare inoxidabile AISI316. Apoi, cu ajutorul conductelor şi al unei pompe, oțetul este transferat pentru învechire în butoaie, amplasate într-o clădire din apropiere, unde este lăsat până la termenul stabilit în specificaţii. Ulterior, este transferat în rezervoarele de depozitare şi, după aprobarea de către organismul de control (CSQA), este ambalat pe linia de îmbuteliere, în mod automat, sau pe mașina de umplere manuală (pentru cele mai valoroase tipuri de oțet). Toate sticlele sunt noi şi se protejează cu folie de plastic încă de la momentul fabricării sticlei. Sticlele umplute sunt apoi închise etanș şi transferate în încăperea alăturată în vederea ambalării.

  • Otet Balsamic CLASSICO di Modena IGP – invechit 2 ani – 100% NATURAL – 250 ml

    25.00 lei TVA inclus

    100 % NATURAL, 6 % aciditate, FARA CONSERVANTI, FARA COLORANTI, FARA CARAMEL

    Certificat de Comisia de autorizare/recunoastere IGP (Protected Geographical Identification)

    Oţetul balsamic de Modena este produs prin acidificarea mustului de struguri concentrat şi/sau a mustului de struguri fiert cu ajutorul coloniilor bacteriene, adăugând oţet de vin, după care produsul este lăsat la învechit în butoaie de lemn. Pregătirea diferitelor tipuri de oţet balsamic de Modena și de oţet balsamic de Modena învechit are loc în rezervoare inoxidabile AISI316. Apoi, cu ajutorul conductelor şi al unei pompe, oțetul este transferat pentru învechire în butoaie, amplasate într-o clădire din apropiere, unde este lăsat până la termenul stabilit în specificaţii. Ulterior, este transferat în rezervoarele de depozitare şi, după aprobarea de către organismul de control (CSQA), este ambalat pe linia de îmbuteliere, în mod automat, sau pe mașina de umplere manuală (pentru cele mai valoroase tipuri de oțet). Toate sticlele sunt noi şi se protejează cu folie de plastic încă de la momentul fabricării sticlei. Sticlele umplute sunt apoi închise etanș şi transferate în încăperea alăturată în vederea ambalării.

  • Otet Balsamic PONTE VECCHIO di Modena – „FINE”- 100% NATURAL – Invecchiato 4 ani – 250 ml

    49.00 lei TVA inclus

    100 % NATURAL, 6 % aciditate, FARA CONSERVANTI, FARA COLORANTI, FARA CARAMEL

    Oţetul balsamic de Modena este produs prin acidificarea mustului de struguri concentrat şi/sau a mustului de struguri fiert cu ajutorul coloniilor bacteriene, adăugând oţet de vin, după care produsul este lăsat la învechit în butoaie de lemn. Pregătirea diferitelor tipuri de oţet balsamic de Modena și de oţet balsamic de Modena învechit are loc în rezervoare inoxidabile AISI316. Apoi, cu ajutorul conductelor şi al unei pompe, oțetul este transferat pentru învechire în butoaie, amplasate într-o clădire din apropiere, unde este lăsat până la termenul stabilit în specificaţii. Ulterior, este transferat în rezervoarele de depozitare şi, după aprobarea de către organismul de control (CSQA), este ambalat pe linia de îmbuteliere, în mod automat, sau pe mașina de umplere manuală (pentru cele mai valoroase tipuri de oțet). Toate sticlele sunt noi şi se protejează cu folie de plastic încă de la momentul fabricării sticlei. Sticlele umplute sunt apoi închise etanș şi transferate în încăperea alăturată în vederea ambalării.

  • Otet Balsamic PONTE VECCHIO di Modena – „PREGIATO”- 100% NATURAL – Invecchiato 10 ani – 250 ml

    98.00 lei TVA inclus

    100 % NATURAL, 6 % aciditate, FARA CONSERVANTI, FARA COLORANTI, FARA CARAMEL

    Oţetul balsamic de Modena este produs prin acidificarea mustului de struguri concentrat şi/sau a mustului de struguri fiert cu ajutorul coloniilor bacteriene, adăugând oţet de vin, după care produsul este lăsat la învechit în butoaie de lemn. Pregătirea diferitelor tipuri de oţet balsamic de Modena și de oţet balsamic de Modena învechit are loc în rezervoare inoxidabile AISI316. Apoi, cu ajutorul conductelor şi al unei pompe, oțetul este transferat pentru învechire în butoaie, amplasate într-o clădire din apropiere, unde este lăsat până la termenul stabilit în specificaţii. Ulterior, este transferat în rezervoarele de depozitare şi, după aprobarea de către organismul de control (CSQA), este ambalat pe linia de îmbuteliere, în mod automat, sau pe mașina de umplere manuală (pentru cele mai valoroase tipuri de oțet). Toate sticlele sunt noi şi se protejează cu folie de plastic încă de la momentul fabricării sticlei. Sticlele umplute sunt apoi închise etanș şi transferate în încăperea alăturată în vederea ambalării.

Acest mesaj se va inchide peste 20 s
Ajax Loading
?> ?> ?>