You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

PASTE ITALIA - 250 GR - FARA E-URI


25,00Lei (TVA inclus)


Ingrediente: faina din grau dur, spanac si ardei, acestea redand culoriele specifice drapelului Italian.

Produsele de la Antico Pastificio Morelli sunt unice in industria pastelor, secretul acestora constand intr-un ingrendient care nu se gaseste in pastele comune: germenul de grau. Acesta este "inima" bobului de grau, fiind bogat in arome si ingrediente nutritive, saruri minerale,vitamine si proteine.  Marile companii de panificatie sunt constranse de a lucra fara acest germen de grau, dar Pastificio Morelli a reusit prin metode artizanale sa reintroduca in pastele pe care le produce germenele de grau, mereu proaspat.
Cine a incercat pasta de germeni de grâu recunoaste caracteristicile sale unice: aroma si savoarea de grâu, consistenta excelenta si ramâne ferma atunci când este gatita, emana un parfum intens de cereale si apa capata o nuanta usor verde , din cauza prezentei de germeni de grâu.
Pastele Morelli sunt considerate de prima calitate nu doar datorita prezentei germenului de grau ci si datorita faptului ca se foloseste graul cel mai bun, iar pastele sunt lucrate prin technici artizanale.Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: PASTE ITALIA - 250 GR - FARA E-URI

ALTII AU MAI COMANDAT